sinds 2001  
BLOKJE
 
 

dinsdag, september 19, 2006

 

En dan nu 't zoet... !
Donner?
Niet 't zuur!
Donner?
Niet huilen!16:19

maandag, september 18, 2006

 

Een staatsgreep als verkiezingsstunt

En op een grijze maandagmorgen veranderde Nederland van een constitutionele parlementaire monarchie in een parlementaire democratie.

Droomt u even mee?
02:15

zondag, september 17, 2006

 

Een overdosis schoonheid

Rutger Pontzen in de Volkskrant van afgelopen donderdag (niet online):
"..iemand met Katrien Duck-voeten, kromme sportbenen, een te lang bovenlijf, weinig borsten, ogen die te ver uit elkaar staan, geprononceerde jukbeenderen, doorgegroeide voortanden, een pruillipje (à la BB) en een zwanenneusje (à la MM)...."
Sandra Heerma van Voss in het NRC Handelsblad van dit weekend (niet online):
"...ze heeft geen spierkabels door armen en benen, geen recht naar voren wijzende borsten, en ze heeft, zeker sinds de geboorte van haar dochter Lila in 2002, gewoon billen en heupen..."
Arjen Mulder in de Vrij Nederland van deze week (niet online):
"Ogen die te ver uiteenstaan. Van onbestemde kleur. Een rechteroog dat meer gaat loensen naarmate er meer drugs zijn gebruikt. Een niet helemaal rechte neus. Ingevallen wangvlakken en plooien rond de kin. Een kleine mond met niet al te dikke lippen, vaak een beetje open. Niet-sluitende voortanden. Het haar opvallend, donker meestal. Daaronder het lichaam van een twaalfjarige met platte borsten, de rechter met een opvallende moedervlek. Geprononceerde tepels. Een paar vlekken op de strakke buik boven een bobbelige navel, Stevige billen, niet geprononceerd. Benen net iets te dun om voor 'lekker' te kunnen doorgaan. Voeten zonder bijzondere kenmerken."
Deze odes aan de schoonheid van Kate Moss werden geschreven naar aanleiding van "The Kate Show", een tentoonstelling in het Foam.
00:38